4 ЕТАЖНА ОБСЛУЖВАЩА СГРАДА, КВ.ГЕО МИЛЕВ, ГР.СОФИЯ

АДРЕС: СОФИЯ, ГЕО МИЛЕВ, УПИ VI, кв.141

ИДЕЕН ПРОЕКТ

ПРОЕКТАНТ: МАКТЕР КОНСУЛТ ЕООД

РЗП - 1500 м2